Βαλένθια - Ρεάλ: Το σχόλιο του Μαρσέλο για τη διαιτησία - «Πάντα τα ίδια εναντίον μας»

Newsroom
Βαλένθια - Ρεάλ: Το σχόλιο του Μαρσέλο για τη διαιτησία - «Πάντα τα ίδια εναντίον μας»

bet365

Ο Βραζιλιάνος θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο σχολίασε όσα συνέβησαν στο φινάλε του αγώνα της «βασίλισσας» με τη Ρεάλ στο «Μεστάγια».

Το τέλος του αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μεστάγια» ήταν δραματικό! Οι δύο ομάδες έμειναν τελικά ισόπαλες 2-2 μετά από μια σκληρή μάχη, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν καταλήξει διαφορετικά αν ο Χιλ Μανθάνο, διαιτητής της αναμέτρησης, μετρούσε το γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ που μπήκε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς.

Η απόφαση του ρέφερι έφερε πολλά νεύρα από πλευράς Μαδριλένων, με τους Μπέλινγκχαμ και Ρούντιγκερ να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινες κάρτες και ολόκληρο τον οργανισμό των «μερένγκες» να απορεί. Σύμφωνα με τους Ισπανούς ωστόσο, ο Μανθάνο είχε προειδοποιήσει για αυτό το σφύριγμα, είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ότι μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Λούκα Μόντριτς θα σφύριζε για τη λήξη.

Σε κάθε περίπτωση, τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό (02/03) παιχνίδι απασχόλησαν και τον Μαρσέλο τον θρύλο της Ρεάλ που είδαμε και στα μέρη μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος σχολίασε στο instagram την απόφαση του ρέφερι σημειώνοντας: «Πάντα τα ίδια εναντίον μας».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα