Κρόος: «Αν η Ρεάλ είχε παίξει καλά, θα είχε νικήσει 4-0 στο Clasico»

Νίκος Κικίδης
Κρόος

bet365

Ο Τόνι Κρόος απέφυγε τη... διπλωματία για το Clasico και τόνισε πως αν η Ρεάλ είχε πιάσει υψηλή απόδοση θα μπορούσε να είχε νικήσει τη Μπαρτσελόνα με 4-0.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη με ανατροπή 3-2 απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», εκτοξεύοντας τη μεταξύ τους διαφορά στη La Liga στους έντεκα βαθμούς.

Μια νίκη που αποτέλεσε την τέταρτη στη σειρά κόντρα στη Μπάρτσα για τους Μερένγκες που στα τελευταία 14 Clasico σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν δέκα επικρατήσεις, σε μια ξεκάθαρη υπεροχή στα μεταξύ τους ντέρμπι τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά το τελευταίο Clasico κρίθηκε στις λεπτομέρειες χάρη στο γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στο 90+1΄, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα διαμαρτύρεται για το «γκολ - φάντασμα» του Γιαμάλ στο πρώτο ημίχρονο.

Μιλώντας για το ντέρμπι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» πάντως ο Τόνι Κρόος δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα.... ανήσυχος, μιας και τόνισε πως αν η Ρεάλ είχε πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης θα είχε νικήσει τους Μπλαουγκράνα με 4-0.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ένα καλό ματς σε ποιοτικό επίπεδο, πρέπει να το πούμε. Και οι δυο ομάδες έκαναν πολλά λάθη κι έχασαν πολλές μπάλες. Στην πραγματικότητα αν είχαμε παίξει καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει 4-0. Δεν είχαν μεγάλη ώθηση, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο» τόνισε, προτού μιλήσει για το δικό του ρεκόρ απέναντι στη Μπαρτσελόνα από τότε που πάτησε στη Μαδρίτη.

«Κερδίσαμε 14 ματς, χάσαμε 11 και τρία έληξαν ισόπαλα. Κάποια στιγμή βρέθηκα πίσω. Τα πρώτα τρία ή τέσσερα χρόνια ήμουν σίγουρα πίσω, είχαμε χάσει ακόμα και 4-0 στην έδρα μας. Νομίζω τα τελευταία δυο ή τρία χρόνια έχουμε κερδίσει έξι ή επτά Clasico στη σειρά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα