Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Ανατροπή... παραμονής στο «Καμπ Νόου»

Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Ανατροπή... παραμονής στο «Καμπ Νόου»

xavi_barcelona

bet365

Ο Τσάβι το σκέφτηκε... περισσότερο και θα μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Aνατροπή σκηνικού, αφού λίγες ώρες μετά τη συνάντηση της διοίκησης με τον Τσάβι, ο Καταλανός αποφάσισε να μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όταν και θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του. Ο Ζουάν Λαπόρτα θα μιλήσει την Πέμπτη στον Τύπο για το μέλλον των δυο πλευρών, ωστόσο όλα τα ισπανικά ΜΜΕ μιλούν με σιγουριά για τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στην πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Ντέκο και τον Τσάβι δεν υπήρξε καμία απόφαση, ωστόσο στη συνέχεια οι δυο πλευρές τα είπαν στο σπίτι του Λαπόρτα, εκεί όπου αποφασίστηκε να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη χρονιά.

Ήδη εδώ και αρκετές μέρες τα καταλανικά Μέσα επέμεναν πως ο Τσάβι έκανε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την αποχώρησή του και σκεφτόταν να παραμείνει στο σύλλογο, αλλά πρωτίστως έπρεπε να δει αν βρισκόταν στο ίδιο μήκος κύματος με τη διοίκηση.

Τελικά ο Ισπανός αποδέχθηκε τις συνθήκες του Τζοάν Λαπόρτα και οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία προβλέπει πως ο Τσάβι θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι την εκπνοή του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2025.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα