Λας Πάλμας - Τζιρόνα 0-2: Πέρασε από τα Κανάρια και «αγκαλιάζει» το... σεντόνι

Βασίλης Μπαλατσός
gironaaa

bet365

Η Τζιρόνα επικράτησε στην έδρα της Λας Πάλμας με 2-0 και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην έξοδο στο επόμενο Champions League.

Η πορεία της Τζιρόνα προς τη μαθηματική εξασφάλιση της παρουσίας στης στο Champions League συνεχίζεται. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 2-0 της Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά και ανέβηκαν στη 2η θέση της La Liga, με 71 βαθμούς, στο +13 από την 5η Αθλέτικ Μπιλμπάο, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν.

Οι δυο ομάδες είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν από τα έντεκα βήματα. Αρχικά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Λόπεθ και στο 8' ο Γκαζανίγκα απέκρουσε την εκτέλεση του Σάντρο. Στο 26' ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών υπέρ της Τζιρόνα, ο Ντόβμπικ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Βαγές τον νίκησε και στην επαναφορά ο Λόπεθ άνοιξε το σκορ.

Το ματς ήταν ισορροπημένο και εν τέλει κρίθηκε από ακόμα ένα πέναλτι. Ο Μαρμόλ έκανε παράβαση εντός περιοχής, αυτή τη φορά ο Ντόβμπικ ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο φινάλε ο Μολέιρο σημάδεψε το δοκάρι της Τζιρόνα.

Βαθμολογία

laligatable

 

LA LIGA Τελευταία Νέα