Μπαρτσελόνα: «Έκλεισε» τον Γκουίντο Ροντρίγκες για το καλοκαίρι

Μπαρτσελόνα: «Έκλεισε» τον Γκουίντο Ροντρίγκες για το καλοκαίρι

Newsroom
Προβάδισμα για την απόκτηση του Γκουίντο Ροντρίγκες έχει η Μπαρτσελόνα

bet365

Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Αργεντινός χαφ Γκουίντο Ροντρίγκες, καθώς οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να δώσουν τα χέρια με τον 30χρονο χαφ ο οποίος θα μετακομίσει ως ελεύθερος στη Βαρκελώνη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε μια αθόρυβη κίνηση ουσίας προχώρησε η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τον έγκυρο Αργεντινό δημοσιογράφο Γκαστόν Εντούλ, η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη συμφωνία με τον 30χρονο χαφ Γκουίντο Ροντρίγκες.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν ανοίξει τις διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό μέσο εδώ και αρκετές εβδομάδες και κατάφεραν να κλείσουν τη συμφωνία τα τελευταία 24ωρα. Ο Ροντρίγκες που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Μπέτις θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του με τους «βερδιμπλάνκος» ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκουίντο θα αναμένεται να δώσει το «παρών» στο ερχόμενο Copa America με την «Αλμπισελέστε» και με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης θα «πετάξει» για τη Βαρκελώνη ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Τσάβι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα