Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Μόντριτς, σύμφωνα με τη Relevo

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Μόντριτς, σύμφωνα με τη Relevo

Μόντριτς

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Relevo» ο Λούκα Μόντριτς δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, καθώς το κλαμπ θέλει να στηρίξει νεότερους ποδοσφαιριστές.

O κύκλος του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να φτάνει στο τέλος του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Relevo» η διοίκηση των Μερένγκες δεν σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 38χρονο Κροάτη χαφ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Όπως προκύπτει ο πολύπειρος μέσος ήταν διατεθειμένος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με αρκετά χαμηλές οικονομικές απολαβές, όμως οι Μαδριλένοι θέλουν να δώσουν χρόνο σε νέα παιδιά. Θυμίζουμε πως στον «αέρα» βρίσκεται και το μέλλον του Τόνι Κρόος, ο οποίος επίσης βρίσκεται στις τελευταίες εβδομάδες του συμβολαίου του.

Ο Μόντριτς βρίσκεται 12 χρόνια στη Μαδρίτης, από το 2012, όταν αγοράστηκε από την Τότεναμ και όλα αυτά τα χρόνια μέτρησε 531 εμφανίσεις, 39 γκολ και 86 ασίστ, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο της Βασίλισσας. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2018 έχει πάρει 24 τρόπαια εκ των οποίων πέντε Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα