Ιντέγε: «Οι καλύτερές μου στιγμές στον Ολυμπιακό, πήγα Κίνα γιατί είχαν ανάγκη τα χρήματα»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Οι καλύτερές μου στιγμές στον Ολυμπιακό, πήγα Κίνα γιατί είχαν ανάγκη τα χρήματα»

bet365

Ο Ιντέγε σε συνέντευξή του στην AS απέδωσε την υλοποίηση της μεταγραφής του στην Κίνα σε δυσκολίες του Ολυμπιακού εκείνη την εποχή, που όπως ανέφερε είχε ανάγκη τα χρήματα της μεταγραφής.
Μεταξύ άλλων ο Αφρικανός φορ είπε στην AS για:
Τις άλλες προσφορές που είχε πριν κλείσει στην Μάλαγα: Είχα από Λεβάντε, Λας Πάλμας, Αλαβές, Τουλούζ, δύο ομάδες από την Γερμανία, αρκετές από την Τουρκία και τέσσερις από την Κίνα αλλά δεν γυρίζω πια στην Κίνα (σ.σ. γέλια). Επίσης με ήθελαν πίσω στην Ελλάδα.
Την Μάλαγα: Λατρεύω την ομάδα. Ήρθα εδώ επειδή ήθελα να παίξω στο ισπανικό πρωτάθλημα και μου άρεσε πολύ ο σύλλογος. Όχι για την πόλη και την περιοχή και τις ομορφιές της.
Τις δυσκολίες στην Κίνα και την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό: Όλα είναι αλλιώς εκεί. Είναι δύσκολα. Και η γλώσσα και το φαγητό και η ζωή. Πήγα στην Τιανγίν Τέντα γιατί ο Ολυμπιακός είχε οικονομικές δυσκολίες και είχε ανάγκη την προσφορά (σ.σ. των 12 εκατ. ευρώ). Έπρεπε να την αποδεχθώ.
Την καριέρα του: Οι καλύτερές μου στιγμές ήταν στον Ολυμπιακό. Εκεί ήμουν πολύ καλά. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, άρχισα να παίζω και μετά να σκοράρω γκολ. Είχα την στήριξη του προέδρου, της διοίκησης, του κόσμου και των συμπαικτών μου. Όλα ήταν πολύ εύκολα και καλά για μένα γιατί τα έκανε έτσι η ομάδα. Η πιο δύσκολη εμπειρία ήταν στην Κίνα. Υπάρχουν τρεις ξένοι και αυτό περιπλέκει πολύ τα πράγματα διότι η όποια σχέση είναι δύσκολη. Τώρα αρχίζουν εκεί να καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο και δεν είναι το ίδιο.
 

LA LIGA Τελευταία Νέα