Για 400 εκατ. ευρώ η Παρί θα έδινε Νεϊμάρ στη Ρεάλ

Gazzetta team
Για 400 εκατ. ευρώ η Παρί θα έδινε Νεϊμάρ στη Ρεάλ

bet365

Η «As» ισχυρίζεται ότι η μαδριλένικη προσέγγιση συνεχίζεται και ότι για αυτό το απίστευτο ποσό οι Παριζιάνοι θα έδιναν το ΟΚ της μεταγραφής του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Τη στιγμή που στη Βαρκελώνη γράφουν ότι ο Νεϊμάρ παρακαλάει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, στη Μαδρίτη ζουν ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «As», η Ρεάλ έχει απλώσει για τα καλά τα δίχτυα της και σκοπεύει να επιμείνει για το μεγάλο κόλπο.

Ποιο θα ήταν αυτό; Οπως γράφει η ισπανική εφημερίδα, στο Παρίσι βρέθηκαν πρόσφατα άνθρωποι των Μαδριλένων και έχουν ήδη προσεγγίσει τον πατέρα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Και μπορεί ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαΐφί να έχει πει πολλάκις ότι ο παίκτης δεν θα φύγει το καλοκαίρι, η «As» επιμένει ότι με 400 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να κλειδώσει το deal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα