Η σκληρή απάντηση του Σέρχιο Ράμος στον Κλοπ για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Gazzetta team
Η σκληρή απάντηση του Σέρχιο Ράμος στον Κλοπ για τον τραυματισμό του Σαλάχ

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος απάντησε σκληρά στον Γίργκεν Κλοπ με αφορμή τα σχόλια του Γερμανού μετά τον τραυματισμό του Σαλάχ στον τελικό του Champions League.

Ο Σέρχιο Ράμος είχε τραυματίσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ, κάτι που είχε προκαλέσει – μεταξύ άλλων – τα αρνητικά σχόλια του Γίργκεν Κλοπ. Τώρα, ο αμυντικός της Ρεάλ πέρασε στην αντεπίθεση, όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό στη συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο.

«Δεν ήταν ο πρώτος τελικός που χάνει. Ίσως θέλει να βρει δικαιολογίες. Κάποιοι από εμάς παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια. Δεν μπορεί να πει το ίδιο. Τα σχόλιά του; Ας ανησυχεί μόνο για τους παίκτες του. Για να μην τον προκαλέσω, είναι ένας από τους προπονητές που ψήφισα για καλύτερο της χρονιάς», είπε ο Σέρχιο Ράμος.

Διαβάστε εδώ τι είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα