Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Πόλεμος για Γκριεζμάν

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Πόλεμος για Γκριεζμάν

bet365

Η Ατλέτικο κατηγορεί Μπαρτσελόνα και Γκριεζμάν για πρώιμες-παράνομες επαφές, για ασέβεια απέναντί της και ζήτησε ακατέβατα τα 120 εκατ. ευρώ της δόσης, κάτι που η Μπάρτσα δυσκολεύεται να πληρώσει.

Την Παρασκευή το απόγευμα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε για τις επαφές της ομάδας του με την Ατλέτικο αναφορικά με τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν, δίχως όμως να αναφέρει λεπτομέρειες της υπόθεσης. Λίγες ώρες αργότερα όμως, αυτό έσπευσαν να το κάνουν οι Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι όμως έβγαλαν μακροσκελή ανακοίνωση, κατηγορώντας τους Μπλαουγκράνα και τον ίδιο τον παίκτη για πρώιμες και παράνομες επαφές, ανοίγοντας πόλεμο μαζί τους.

Ουσιαστικά, η Ατλέτικο εξήγησε ότι γνωρίζει πως υπήρξαν επαφές μεταξύ της Μπάρτσα και του Γάλλου επιθετικού από τότε που η πρώτη κοντραριζόταν με τη Γιουβέντους στους «16» του
Champions League, ενώ την ίδια στιγμή διεκδικούσε απέναντι στην Μπαρτσελόνα τον τίτλο της La Liga. Με βάση αυτό, η Ατλέτικο θεωρεί ότι δεν υπήρξε σεβασμός από τους Καταλανούς και από τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα στην πλέον κρίσιμη αγωνιστική στιγμή τη σεζόν.


Κάπως έτσι λοιπόν, η Μπάρτσα ζήτησε στην πρόσφατη συνάντησή τους να μπορέσει να πληρώσει τη ρήτρα του Γκριεζμάν σε πολλές μακροπρόθεσμες δόσεις. Η ρήτρα έπεσε την 1η Ιουλίου από τα 200 στα 120 εκατ. ευρώ, μα η Ατλέτικο με αυτή την ανακοίνωσή της έδειξε πόσο ενοχλημένη είναι με τους χειρισμούς του αντίπαλου club και ζήτησε το ποσό ακατέβατα, δίχως την παραμικρή διάθεση ευκολιών. Στο τέλος της ανακοίνωσης κάλεσε και τον Γάλλο σούπερ σταρ να δώσει το παρών την ερχόμενη Κυριακή στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Και όλ' αυτά ενώ Ατλέτικο και Γκριεζμάν έχουν αποχαιρετήσει επίσημα μέσω Twitter ο ένας τον άλλον...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα