Και η Ατλέτικο Μαδρίτης για Ράκιτιτς

Gazzetta team
Και η Ατλέτικο Μαδρίτης για Ράκιτιτς

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να έχει κάνει κρούση στην πλευρά του Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος αναμένεται να φύγει τον Ιανουάριο από την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τη Marca εδώ και κάποιες εβδομάδες η πλευρά του Ράκιτιτς έχει δεχθεί κρούση από την Ατλέτικο, με την ισπανική εφημερίδα να επισημαίνει ότι ο Κροάτης μέσος δεν το βλέπει με κακό μάτι, ωστόσο η μετακίνησή του στους Ροχιμπλάνκος δεν θα ήταν και η πιο εύκολη υπόθεση.

Στο παιχνίδι δεδομένα υπάρχει και η Ίντερ, η οποία πρόσφατα έστειλε ανθρώπους στη Βαρκελώνη για να κάνουν κάποιες πρώτες διερευνητικές συζητήσεις ενόψει Ιανουαρίου. Επίσης η Marca προσθέτει και την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία το καλοκαίρι είχε ασχοληθεί με τον Ράκιτιτς, χωρίς να αποκλείεται αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από τους Παριζιάνους.

Η επιθυμία του Κροάτη μέσου είναι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και ενόψει Ιανουαρίου το όνομά του θα απασχολεί σχεδόν καθημερινά τα ρεπορτάζ των ισπανικών και καταλανικών εφημερίδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα