Ζιντάν για Κριστιάνο: «Όχι, δεν μας λείπει» (vid)

Ζιντάν για Κριστιάνο: «Όχι, δεν μας λείπει» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν για Κριστιάνο: «Όχι, δεν μας λείπει» (vid)

bet365

Ερώτηση που πλέον κρίνεται άκαιρη και άτοπη έγινε γι' ακόμα μια φορά στον Ζινεντίν Ζιντάν αναφορικά με την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γάλλος προπονητής το ξέκοψε, τονίζοντας πως «δεν μας λείπει...».

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «μερένγκες» έμειναν στο 0-0 απέναντι στη Μπιλμπάο το βράδυ της Κυριακής, λίγες μέρες μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα, ξανά δίχως τέρματα.

Το γεγονός πως η Ρεάλ δεν σκόραρε σε δύο διαδοχικά παιχνίδια έκανε έναν δημοσιογράφο να ρωτήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν αν λείπει το απρόσμενο που έδινε στην ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Γάλλο κόουτς να δηλώνει:

«Όχι, δεν μας λείπει ο Κριστιάνο, μας λείπει η συνέχεια και η συνέπεια αυτή τη στιγμή. Εξάλλου, απλά δεν πετύχαμε γκολ για δύο παιχνίδια. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Θα επιστρέψουμε, θα προπονηθούμε, θα βρούμε λύσεις και θα νικήσουμε ξανά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα