Κορονοϊός: «Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ, Λορένθο Σανθ

Κορονοϊός: «Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ, Λορένθο Σανθ

Gazzetta team
Κορονοϊός: «Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ, Λορένθο Σανθ

bet365

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Λορένθο Σανθ, άλλοτε πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και κατέληξε μετά από πέντε ημέρες εντατικής νοσηλείας.

Σε ηλικία 76 ετών, ο Λορένθο Σανθ «έφυγε» προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, σκορπίζοντας τη θλίψη στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο επί μια πενταετία πρόεδρος της Βασίλισσας (1995-2000) είχε υψηλό πυρετό για οκτώ ημέρες, όμως, αρνούνταν να εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς όπως αποκάλυψε ο γιος του, ήθελε να δώσει προτεραιότητα στον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι, διαγνώσθηκε θετικός καθυστερημένα στον ιό Covid-19, κι από την Τρίτη (17/3) νοσηλεύθηκε στην εντατική σε επιδεινωμένη κατάσταση, όντας και σε ευπαθή ομάδα λόγω χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας.

Επί των ημερών του, οι Μερένγκες κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα (1997) και δύο Champions League (1998, 2000), προτού αναλάβει τα ηνία τους ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα