Ρεάλ Μαδρίτης: Και επίσημα δανεικός στην Βιγιαρεάλ ο Τακεφούσα Κούμπο (pic & vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Και επίσημα δανεικός στην Βιγιαρεάλ ο Τακεφούσα Κούμπο (pic & vid)

bet365

Παίκτης της Βιγιαρεάλ θα είναι τη νέα σεζόν ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός Τακεφούσα Κούμπο, ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης – Πολύ κοντά στην απόκτηση των Ντάνι Παρέχο και Φρανσίς Κοκλάν ως «πακέτο» από την Βαλένθια, το Κίτρινο Υποβρύχιο.

Αποτελούσε κοινό μυστικό, έγινε και επίσημο: Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός Τακεφούσα Κούμπο, ο οποίος ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης, θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Βιγιαρεάλ τη νέα σεζόν.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον δανεισμό του στην Μαγιόρκα (τέσσερα γκολ – πέντε ασίστ σε 36 συμμετοχές), θα συνεχίσει το «αγροτικό» του στην La Liga, προτού ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα της Βασίλισσας, όντας πιο ώριμος και έτοιμος για να βοηθήσει τους Μαδριλένους.

«Θα τα δώσω όλα για να κάνω αξέχαστη αυτή την σεζόν» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κούμπο, ο πρώτος Ιάπωνας στην ιστορία της Βιγιαρεάλ, η οποία φέτος κοιτάει πολύ ψηλά, με προπονητή τον Ουνάι Έμερι.

«ΠΑΚΕΤΟ» ΠΑΡΕΧΟ – ΚΟΚΛΑΝ!

Το Κίτρινο Υποβρύχιο, μάλιστα, αναμένεται άμεσα να κλείσει δύο ακόμα σπουδαίες μεταγραφές. Ο λόγος για τους μέσους Ντάνι Παρέχο και Φρανσίς Κοκλάν, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από την Βαλένθια.

Οι δύο γειτόνισσες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά την μεσαία γραμμή της φιλόδοξης Βιγιαρεάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα