Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν είπε στον Ρίκι Πουτς να ψάξει ομάδα!

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν είπε στον Ρίκι Πουτς να ψάξει ομάδα!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν είπε στον Ρίκι Πουτς να ψάξει ομάδα!

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν διεμήνυσε στον Ρίκι Πουτς, μια από τις μεγάλες ελπίδες της τωρινής Μπαρτσελόνα, ότι δεν τον υπολογίζει.

Ρίκι Πουτς και Ανσού Φατί εμφανίζονταν ως οι δύο μεγάλες ελπίδες για την τωρινή Μπαρτσελόνα, στον δρόμο της προσδοκώμενης ανανέωσης. Ο Πουτς, όμως, ενημερώθηκε από τον Ρόναλντ Κούμαν ότι δεν υπολογίζεται!

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1» ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος άφησε τον 20χρονο μέσο εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Έλτσε για το τουρνουά «Γκαμπέρ», του εξήγησε μεταξύ άλλων ότι η διάταξη που ως επί το πλείστον χρησιμοποιεί (4-2-3-1) δεν τον ευνοεί στον ανταγωνισμό του με Φρένκι ντε Γιονγκ, Σέρχιο Μπουσκέτς, Μιραλέμ Πιάνιτς και Κάρλες Αλενιά.

Ο Πουτς, τον οποίο ο Κούμαν δεν βλέπει ως μεσοεπιθετικό, έπαιξε 45 λεπτά στο φιλικό με την Ταραγόνα και μισή ώρα με την Τζιρόνα. Τώρα θα πρέπει να βρει ομάδα έως τις 5 Οκτωβρίου, όταν και τελειώνουν οι μεταγραφές, έχοντας συμβόλαιο με την Μπάρτσα έως το 2021, με οψιόν διετούς επέκτασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα