Παρί: Eντάσεις μεταξύ των παικτών κι εσωτερικά προβλήματα συμπεριφοράς

Παρί: Eντάσεις μεταξύ των παικτών κι εσωτερικά προβλήματα συμπεριφοράς

Κώστας Τόπας
Παρί: Eντάσεις μεταξύ των παικτών κι εσωτερικά προβλήματα συμπεριφοράς

bet365

Στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς δεν είναι λίγες οι εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά και τα προβλήματα που έχουν με την πειθαρχία. Κι όλα αυτά με τα αφεντικά του συλλόγου να φοβούνται να επιβληθούν...

Εξωτερικά η Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει με λούνα παρκ. Ένα μέρος όπου θα ήθελε οποιοσδήποτε να είναι. Ωστόσο, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Παρά το γεγονός ότι πολλά πράγματα δεν διαρρέουν, στα αποδυτήρια υπάρχουν αρκετές εντάσεις με την «L'Équipe» να φέρνει στο φως της δημοσιότητας μερικές εξ αυτών.

Η υποτιθέμενη γαστρεντερίτιδα του Μέσι μετά την Χρυσή Μπάλα

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν ήταν υπέρ της απόκτηση τους Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, καθώς γνώριζε πως θα υπήρχε θέμα με τον Κέιλορ Νάβας και τον χρόνο συμμετοχής του. Ο Αργεντινός τεχνικός δυσκολεύεται στη διαχείριση της καθημερινότητας του Ιταλού πορτιέρε αλλά και του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έχει καταγράψει μόλις δύο συμμετοχές από την μέρα που αποκτήθηκε από τους Παριζιάνους.

Η βραδινή έξοδος είναι ένα ακόμη συχνό θέμα στις τάξεις της Παρί. Οι ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας περνούν καλά στο Παρίσι και ο σύλλογος το ξέρει. Μετά την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας, ο Λιονέλ Μέσι και αρκετοί συμπαίκτες του πήγαν σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας για να διασκεδάσουν την επιτυχία του Αργεντινού αστέρα. Το επόμενο πρωί όμως ο Μέσι και ο συμπατριώτης του Παρέδες δεν εμφανίστηκαν στην προπόνηση λόγω υποτιθέμενης γαστρεντερίτιδας. Κάτι που δεν άρεσε στους περισσότερους παίκτες της Παρί.

Λεονάρντο και Ποτσετίνο «φοβούνται» να επιβάλλουν κυρώσεις

Ο Νεϊμάρ είναι επίσης ο πρωταγωνιστής εκτός γηπέδων. Η «L'Équipe» εξηγεί ότι μια μέρα δεν εμφανίστηκε στην ώρα του για υπογραφές με έναν από τους χορηγούς της Παρί. Ο Λεονάρντο σκέφτηκε να του επιβάλει κυρώσεις, αλλά τελευταία στιγμή προτίμησε να μην προχωρήσει σε πρόστιμο, φοβούμενος ότι θα διαρρεύσει μια τιμωρία που θα προκαλούσε θόρυβο στα Μέσα ενημέρωσης.

Στο σύμπαν της Παρί δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ. Ο σύλλογος κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει στο Παρίσι, αλλά βλέπει τον Γάλλο φορ να έχει κάνει ήδη την επιλογή του αναφορικά με το μέλλον της καριέρας του. Η γαλλική εφημερίδα επισημαίνει ότι οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών δεν κυλούν όπως αναμενόταν και δύσκολα ο Μπαπέ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, μιας και όνειρό του είναι να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα άλλο από τα πιο διαβόητα επεισόδια ήταν αυτό της συναισθηματικής ρήξης του Μάουρο Ικάρντι με τη σύντροφό του, Γουάντα Νάρα. Ο Αργεντινός ταξίδεψε στο Μιλάνο και έχασε κάποιες προπονήσεις που τον εμπόδισαν να είναι στον επόμενο αγώνα της Παρί. Ο Ποτσετίνο από τη πλευρά του δεν διαμαρτυρήθηκε. Αποδέχτηκε την κατάσταση αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα κλαμπ το οποίο έχει θέματα κι εκτός γηπέδων.

Ακόμα και ο Ιντρισά Γκεγέ, ο οποίος δεν έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του ήρθε στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες. Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Σενεγαλέζος μέσος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό λίγο πριν αντιμετωπίσει τη Λιλ στο Super Cup εναντίον τον Αύγουστο. Τότε είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί για θρησκευτικούς λόγους και θα έπρεπε να κάνει δεκαήμερη καραντίνα στο Τελ Αβίβ όπως ορίζει το πρωτόκολλο κι έτσι αναγκάστηκε να απουσιάσει κι από τις πρώτες δύο αναμετρήσεις της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα