Αγουέρο: «Ο Μέσι σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Νιούελς»

Αγουέρο: «Ο Μέσι σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Νιούελς»

Newsroom
Αγουέρο: «Ο Μέσι σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Νιούελς»

bet365

O κολλητός φίλος του Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο «Pulga» σκέφτεται να επιστρέψει στην Αργεντινή για την αγαπημένη του Νιούελς Ολντ Μπόις.

Το «σίριαλ» για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Αργεντινός είναι παραπάνω από σκεπτικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και όσο δεν δίνει την οριστική του απάντηση στους Παριζιάνους τα δημοσιεύματα θα δίνουν και θα παίρνουν.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ διεκδικεί εδώ και μήνες να κάνει το «μπαμ» και να φέρει τον Pulga στο MLS, ενώ πρόσφατη συνάντηση του πατέρα του Αργεντινού με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λαπόρτα «φούντωσε» τα σενάρια της μεγάλης επιστροφής. Ο κολλητός φίλος και πρώην συμπαίκτης του Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο είναι κοντά του όσο λίγοι και σε δηλώσεις του έβαλε στο... παιχνίδι την Νιούελ Ολντ Μπόις.

«Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει με τη Νιούελς Ολντ Μπόις», ανέφερε χαρακτηριστικά στο UOL ο Κουν. O Λίο ξεκίνησε να μαθαίνει το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του κλαμπ από το Ροζάριο και αποχώρησε το 2000 σε ηλικία 13 ετών για να ενταχθεί στις ακαδημίες της Μασία.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα