Ανζέρ: Απαγόρευση μεταγραφών από την FIFA για τις επόμενες δύο περιόδους

Ανζέρ: Απαγόρευση μεταγραφών από την FIFA για τις επόμενες δύο περιόδους

Newsroom
Απαγόρευση μεταγραφών της FIFA στην Ανζέρ για τις επόμενες δύο περιόδους

bet365

Η Ανζέ ανακοίνωσε πως δέχθηκε απαγόρευση για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους από την FIFA.

Η υπόθεση του Ιλιές Σετί κόστισε ακριβά στην Ανζέ, αφού επιβλήθηκε και στους δύο πολύ βαριά τιμωρία από την αρμόδια επιτροπή της FIFA. Η γαλλική ομάδα θα έχει απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους ενώ ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να πληρώσει 970 χιλ. ευρώ στην πρώην ομάδα του ως αποζημίωση για την αναίτια λύση του συμβολαίου του. Μάλιστα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημους αγώνες για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Μέρος του ποσού θα κληθεί να πληρώσει και η γαλλική ομάδα.

Η όλη αυτή υπόθεση αφορά την ελεύθερη μεταγραφή που πήρε ο 28χρονος Αλγερινός αριστερός μπακ από την Εσπεράνς της Τυνησίας στην Ανζέ το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφού κρίθηκε παράνομη και αναίτια η λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με την πρώην ομάδα του.

Η Ανζέ δεν αποδέχεται πως έχει κάποια ευθύνη για την παράνομη λύση του συμβολαίου του Σετί με την πρώην ομάδα του και γι' αυτό αναμένεται να προσφύγει στο CAS για να αρθεί η ποινή της. Ο 28χρονος Αλγερινός έχει αγωνιστεί έξι φορές για λογαριασμός της γαλλικής ομάδας την φετινή σεζόν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα