Μπαπέ: Η Παρί τον απειλεί με απολύσεις υπαλλήλων αν δεν φύγει φέτος!

Μπαπέ: Η Παρί τον απειλεί με απολύσεις υπαλλήλων αν δεν φύγει φέτος!

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ

bet365

Ο επικοινωνιακός πόλεμος μεταξύ Παρί και Μπαπέ καλά κρατεί, με το κλαμπ αυτή τη φορά να τον προειδοποιεί πως αν φύγει ελεύθερος το 2024 τότε θα πρέπει να προβεί σε μαζικές απολύσεις!

Το σκληρό «πόκερ» μεταξύ Παρί Σεν Ζεν Ζερμέν και Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται! Μετά τις αποκαλύψεις της «Parisien» πως ο Γάλλος ενημέρωσε τον σύλλογο ότι έχει σκοπό να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, η «L΄Equipe» φέρνει στο φως επιστολή των Παριζιάνων μέσω της οποίας προσπάθησαν να ασκήσουν εκ νέου πίεση προς τον 24χρονο αστέρα.

Συγκεκριμένα οι Παριζιάνοι τον προειδοποίησαν ότι εφόσον αποχωρήσει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024, τότε ο σύλλογος θα πρέπει να προχωρήσει σε απολύσεις πολλών υπαλλήλων αλλά και σε σημαντικές πωλήσεις προκειμένου να εξυγιάνει τα οικονομικά του.

Παράλληλα στην επιστολή που στάλθηκε στις 4 Αυγούστου αναφέρεται πως το κλαμπ θα χρειαστεί να αλλάξει την πολιτική του και να στηριχθεί στις ακαδημίες, αποδεσμεύοντας έτσι αρκετούς επαγγελματίες.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Παρί υπενθυμίζει στον Μπαπέ πως μόνο για την περσινή σεζόν μπήκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 158 εκατομμύρια ευρώ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι οικονομικοί όροι που δέχθηκε από το κλαμπ είναι μοναδικοί στην ιστορία!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα