Μαρσέιγ - Χάβρη 3-0: Πρώτη νίκη μετά από 1,5 μήνα

Βασίλης Μπαλατσός
Μαρσέιγ

bet365

Η Μαρσέιγ... ξέσπασε κόντρα στη Χάβρη, την οποία νίκησε στο «Βελοντρόμ» με 3-0 και πανηγύρισε τρίποντο μετά από περίπου 1,5 μήνα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί επικράτησαν της Χάβρης στο «Βελοντρόμ» με 3-0 και έβαλαν το πρώτο τους τρίποντο στη συγκομιδή τους μετά από τις 26 Αυγούστου, ενώ αυτή η νίκη ήταν η πρώτη επί εποχής Τζέναρο Γκατούζο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με αυτογκόλ του Σανγκαντέ μετά από γύρισμα του Εντιαγέ. Στο 20’ ο Αρίτ έκανε το γύρισμα, Ομπαμεγιάνγκ πρόλαβε την έξοδο του Ντεσμά και πλάσαρε για το 2-0.

Στο 40' η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για τη Χάβρη, καθώς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εντιαγέ. Στο 80ο λεπτό ο Ομπαμεγιάνγκ έδωσε την μπάλα στον Σαρ, ο οποίος έστειλε την μπάλα σε κενή εστία για το 3-0.

Μαρσέιγ: Πάου Λόπεθ, Εμπεμπά (89’ Σογκλό), Κλος, Μπαλέρντι, Μουρίγιο, Ρονζιέ, Αρίτ (78’ Βιτίνια), Ουναχί (75’ Κοντογκμπιά), Σαρ (89’ Ναντίρ), Εντιαγέ (89’ Μεϊτέ), Ομπαμεγιάνγκ

Χάβρη: Ντεσμά, Ελ Χαγιάμ, Νέγκο (60’ Αλιουί), Οπέρι, Γιορίς, Σανγκαντέ, Τουρέ, Εντιαγέ, Κέχτα (60’ Κουζιάεβ), Μπαγιό (70’ Γκραντσέρ), Κασιμίρ (70’ Σουμαρέ)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα