Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 2-2: Ανώδυνη... τρικλοποδιά στην κούρσα για τον τίτλο

Ιάσονας Θεριός
mbappe_psg

bet365

Η Μπρεστ σόκαρε την Παρί Σεν Ζερμέν και επέστρεψε από το 2-0 για να αποσπάσει την ισοπαλία (2-2), με τους Παριζιάνους πάντως να παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή (+6) από τη Νις.

Έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε η Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς πάντως να... αγχώνεται ιδιαίτερα όσον αφορά την πορεία της προς ακόμα έναν τίτλο πρωταθλήματος στη Γαλλία. Οι Παριζιάνοι έδειξαν να καθαρίζουν από νωρίς στο «Parc des Princes» κόντρα στην Μπρεστ, όμως η μαχητική ομάδα του Ερίκ Ροΐ επέστρεψε από το 2-0 και πήρε τον σπουδαίο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) που την ανέβασε στην 3η θέση, πάνω από τη Μονακό, και την κράτησε στο κόλπο του Champions League. Ανώδυνη τρικλοποδία για την Παρί η οποία παρέμεινε πρωτοπόρος και έξι βαθμούς πάνω από τη 2η Νις.

Ο Ασένσιο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 38' με όμορφο τελείωμα μετά τη φοβερή μεταβίβαση του Μπαρκολά. Στο 45' ο Κόλο Μουανί έδειξε να απλοποιεί περαιτέρω τα πράγματα κάνοντας το 2-0.

Η Μπρεστ πάντως ήταν αυτή που χαμογέλασε τελευταία, αφού δεν παράτησε το ματς, πίεσε για την ισοφάριση και τα τέρματα των Καμαρά (55') και Περέιρα Λάζε (80') τη δικαίωσαν χαρίζοντάς τη τον βαθμό και σοκάροντας την ομάδα του Ενρίκε.

Τα αποτελέσματα στη Ligue 1:

Μονπελιέ - Λιλ 0-0
Κλερμόν - Στρασμπούργκ 1-1
Λοριάν - Χάβρη 3-3
Ρεμς - Ναντ 0-0
Τουλούζ - Λανς 0-2
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 2-2

Η βαθμολογία της Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα