Στρασβούργο - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Επιστροφή στις νίκες με οδηγούς Μπαπέ και Ασένσιο

Ιάσονας Θεριός
asensio_mbappe

bet365

Κιλιάν Μπαπέ και Μάρκος Ασένσιο... είχαν κέφια και οδήγησαν την Παρί Σεν Ζερμέν στο «διπλό» στο Στρασβούργο (2-1). Επιστροφή στα τρίποντα και +9 στην κορυφή για τους Παριζιάνους.

Μπορεί να... αγχώθηκε λίγο στο τέλος, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν απέφυγε τη δεύτερη διαδοχική γκέλα και επέστρεψε στα τρίποντα μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μπρεστ. Οι Παριζιάνοι που ευτύχησαν να έχουν τον Κιλιάν Μπαπέ και τον Μάρκος Ασένσιο σε φοβερή μέρα επικράτησα 2-1 εκτός έδρας του Στρασβούργου και αύξησαν την απόστασή τους από τη 2η Νις στους εννέα βαθμούς, όσο βαδίζουν προς ένα ακόμα αναπόφευκτο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ενρίκε μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά ο Μπαπέ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6', βλέποντας τον Μπελαρούς να τού λέει «όχι» από την άσπρη βούλα.

Ο Γάλλος πάντως πήρε το αίμα του πίσω λίγο μετά. Στο 31' ο Ασένσιο έκλεψε ψηλά την μπάλα και τού έδωσε έτοιμο γκολ για το 1-0.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στην επανάληψη, με τον Μπαπέ στο 49' να κάνει άψογη σέντρα από τα αριστερά και τον Ισπανό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με ωραίο πλασέ.

Ο Μπάκουα μείωσε για τους γηπεδούχους στο 68', αλλά παρά την πίεσή τους, το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η Παρί πανηγύρισε το τρίποντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα