Ο Λουίς Ενρίκε κοιμόταν για τρεις μήνες στις εγκαταστάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Λουίς Ενρίκε κοιμόταν για τρεις μήνες στις εγκαταστάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν

Newsroom
Λουίς Ενρίκε

bet365

Τις πρώτες του εβδομάδες στο Παρίσι, ο Λουίς Ενρίκε «κλειδώθηκε» με το επιτελείο του σε ένα από τα δωμάτια του Campus της Παρί με σκοπό να απορροφήσει κάθε πληροφορία για τον σύλλογο.

Ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, ήταν σύνηθες για τον Λουίς Ενρίκε να είναι ένας από τους πρώτους που κατέφθασαν στο Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí και ένας από τους τελευταίους που έφευγαν. Στο Παρίσι ο Αστουριανός προπονητής δεν έχει αλλάξει νοοτροπία και συνήθειες και είναι σχεδόν πάντα εκείνος που ανοίγει τα φώτα στο προπονητικό της Παρί στο Poissy κι εκείνος που τα κλείνει φεύγοντας.

Ο Ισπανός ήταν πάντα παθιασμένος με τη δουλειά και τελειομανής, γι' αυτό περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας στον χώρο εργασίας του. Μάλιστα, στους πρώτους τρεις μήνες του στon πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, εγκαταστάθηκε απευθείας σε ένα από τα υπνοδωμάτια της κατοικίας του Campus, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό του.Μια νέα περιπέτεια ξεκινούσε, σε μια νέα πόλη, ένα νέο κλαμπ και με μια διαφορετική γλώσσα, έτσι αποφάσισε να κλειδωθεί στο νέο του «σπίτι» για να μάθει και να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν συντομότερα στο νέο του περιβάλλον.

Έπρεπε να σχεδιάσει τη σεζόν, να προσαρμόσει τις μεθόδους εργασίας του στις νέες εγκαταστάσεις και να γνωρίσει όλους τους ανθρώπους που περιβάλλουν και εργάζονται για την πρώτη ομάδα.

Μόλις είχε το κλαμπ στο χέρι, ο Λουίς Ενρίκε αρνήθηκε να ζήσει στο Παρίσι. Όπως και στη Βαρκελώνη, όπου προτίμησε την ηρεμία του Gavà mar, όπου έχει ακόμα το σπίτι του, από το θόρυβο του κέντρου της πόλης, ο Αστουριανός έχει εγκατασταθεί σε ένα σπίτι που βρίσκεται 10 χλμ. μακριά. από το κέντρο της πόλης και μισή ώρα μακριά από το Παρκ Ντε Πρενς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα