Παρί Σεν Ζερμέν - Κλερμόν 1-1: Rotation και γκέλα πριν από την σύγκρουση με Μπάρτσα!

Newsroom
PSG

bet365

Η Παρί των πολλών αλλαγών πλήρωσε το rotation απέναντι στην ουραγό Κλερμόν και κόλλησε στο 1-1 λίγες μέρες πριν από το πρώτο ραντεβού κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Το πρωτάθλημα δεν φαίνεται να... κινδυνεύει, αλλά η γκέλα παραμένει γκέλα. Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που σε λίγες μέρες η Παρί υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο «Παρκ Ντε Πρενς» στο πρώτο ραντεβού για τη φάση των «16» του Champions League, με το τελικό 1-1 κόντρα στην ουραγό Κλερμόν να αφήνει μια πικρή γεύση.

Δεδομένων των πολλών αλλαγών και του rotation που επέλεξε ο Ενρίκε, οι Παριζιάνοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να διασώσουν τον βαθμό στο τέλος και να ξεκουράσουν αρκετούς βασικούς ενόψει της πρώτης σύγκρουσης με τους Καταλανούς.

Με τους Μπαπέ, Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Ντεμπελέ, Χακίμι και Βιτίνια να ξεκινούν από τον πάγκο, η Παρί τα βρήκε σκούρα στο ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32΄από γκολ του Κειτά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μαγιουλού ισοφάρισε αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ για φάουλ στην αρχή της φάσης, με το 0-1 να παραμένει.

Στο 71΄ο Γκονσάλο Ράμος προειδοποίησε σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι και τελικά έκανε τη ζημιά στο 85΄όταν με όμορφο τελείωμα σημάδεψε τη γωνία για το τελικό 1-1 που έστειλε προσωρινά τους Παριζιάνους στο +13 με ματς περισσότερο από τη δεύτερη Μπρεστ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Τένας, Μουκιελέ, Ντανίλο, Σκρίνιαρ (67΄Μαρκίνιος), Ζάγκε, Ουγκάρτε, Σολέρ, Μαγιουλού (67΄Λι Κανγκ Ιν), Ασένσιο, Κόλο Μουανί (67΄Μπαπέ), Γκονσάλο Ράμος

Χάνει τα... αστέρια η Λανς

Λανς και Χάβρη ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και οι γηπεδούχοι έχασαν πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και συγκεκριμένα αυτά του Champions League. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Πρζέμισλαβ Φρανκόφσκι στο 58ο λεπτό, ωστόσο στο 78' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμανουέλ Σαμπί η Χάβρη πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία. Κάπως έτσι η Λανς έμεινε έξι βαθμούς μακριά από την 4η θέση και τη Μονακό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα