Μπερνάρντο Σίλβα: Η Παρί θέλει να τον «κλέψει» από την Μπάρτσα

Newsroom
Μπερνάρντο Σίλβα

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος, Μπερνάρντο Σίλβα, σύμφωνα με την Catalunya Ràdio, διατηρεί τη Μπαρτσελόνα ως πρώτη του επιλογή, αλλά η Παρ θα επιστρέψέι στη διεκδίκησή του το καλοκαίρι, με τη ρήτρα του ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ.

Όπως μετέδωσε αυτή την Παρασκευή (19/04), το Catalunya Ràdio, ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει ουσιαστικά αποφασίσει να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι και διατηρεί την Μπαρτσελόνα ως νούμερο ένα επιλογή.

Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος θα γίνει 30 ετών αυτό το καλοκαίρι, υπέγραψε στην τελευταία του ανανέωση με τη Μάντσεστερ Σίτι μια ρήτρα ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, τιμή προσιτή για τους Μπλαουγκράνα αν κάνουν μια σημαντική μεταγραφή το καλοκαίρι.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, με οικογένεια στη Βαρκελώνη, έχει ως προτεραιότητα τους «Μπλαουγκράνα» και τη LaLiga. Αλλά η Μπάρτσα έχει ανταγωνισμό που «ακούει» στο όνομα: Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην εκπομπή «Tot Costa» του Catalunya Rádio, αποκαλύφθηκε ότι ο γαλλικός σύλλογος προσπάθησε ήδη να τον αποκτήσει την περασμένη σεζόν και θα επιστρέψει στη μάχη αυτό το καλοκαίρι.

Το κλειδί μπορεί να βρίσκεται στα χέρια του Ζόρζε Μέντες, ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με άριστες σχέσεις με τον Ντέκο και τον Τζουάν Λαπόρτα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα