Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-4: Πρόβα στέψης με σούπερ δίδυμο Ντεμπελέ - Μπαπέ

Νίκος Κικίδης
Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Με το δίδυμο Ντεμπελέ - Μπαπέ να υπογράφει το ματς η Παρί επικράτησε 4-1 επί της Λοριάν και πλέον χρειάζεται μια μόλις νίκη για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

Πριν από τον Απρίλιο ο Ουσμάν Ντεμπελέ είχε μόλις ένα γκολ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν... Μέσα σε 24 μέρες ωστόσο ο Γάλλος έχει... ξεμπουκώσει για τα καλά! Με δυο γκολ απέναντι στη Λοριάν και με βοήθεια τη ντοπιέτα του Κιλιάν Μπαπέ, οι δυο τους οδήγησαν τους Παριζιάνους στη νίκη με 4-1 που τους στέλνει ένα βήμα πριν τη στέψη, η οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακόμα και απόψε εφόσον η Μονακό δεν νικήσει τη Λιλ (24/4).

Ακόμα κι αν αυτό το σενάριο ωστόσο δεν πραγματοποιηθεί, θα πρόκειται απλά για μια παράταση στο αναπόφευκτο. Η νίκη επί της Λοριάν άλλωστε τους έβαλε σε προθάλαμο... στέψης, με υπογραφή του γαλλικού διδύμου. Αρχικά στο 19΄ο Ντεμπελέ συνέκλινε προς την περιοχή και με υπέροχο πλασέ σημάδεψε τη γωνία για το 1-0, προτού ο Μπαπέ βρει δίχτυα τρία λεπτά αργότερα με μονοκόμματο τελείωμα.

Στο 60΄ο Μπαπέ με υπέροχη ενέργεια εισέβαλε στην περιοχή και σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Ντεμπελέ που πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0, με τη Λοριάν να μειώνει στο 73΄με σκόρερ τον Μπαμπά. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έριξαν στη μάχη και τον Κατσέρη για να ψαλιδίσουν τη διαφορά, αλλά οι φιλοδοξίες δεν κράτησαν για πολύ.

Ίσα - ίσα στο 90΄η Παρί έφτασε και σε τέταρτο γκολ με σκόρερ και πάλι τον Μπαπέ που έγραψε το τελικό 4-1 για τους Παριζιάνους, οι οποίοι ετοιμάζονται για φιέστα την επόμενη αγωνιστική στο «Παρκ Ντε Πρενς» με καλεσμένη τη Χάβρη.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Ζάγκι, Σκρίνιαρ, Ερναντές (62΄Μουκιελέ), Μέντες, Ρουίθ, Μαγιουλού (61΄Σολέρ), Λι (61΄Ουγκάρτε), Ντεμπελέ, Μπαπέ, Γκονσάλο Ράμος (62΄Κόλο Μουανί)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα