Μέσι: Ο παίκτης που ντρίμπλαρε ο Αργεντινός ενώ ήταν πεσμένος αυτοσαρκάζεται: «Ναι, ήμουν ο κώνος στο έδαφος»

Newsroom
Μέσι

bet365

Ο Άντριου Μπρόντι της Ρεάλ Σολτ Λέικ είναι μάλλον πρόθυμος να... κορνιζάρει τη φωτογραφία του με τον αστέρα της Ίντερ Μαϊάμι Λιονέλ Μέσι!

Η Ρεάλ Σολτ Λέικ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο του MLS το 2024. Έχασε με 2-0 από την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι ενώ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Για τον αριστερό μπακ Άντριου Μπρόντι, που... πρωταγωνίστησε σε πολλά memes εξαιτίας της ντρίμπλας του Μέσι, το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη αξία.

Ο αμυντικός έπεσε στη μέση μιας φάσης στην κορυφή της περιοχής και ο Λιονέλ Μέσι το ντρίμπλαρε περνώντας την μπάλα από πάνω του και κάνοντας σουτ προς το τέρμα. Ο Άντριου Μπρόντι αποκάλεσε τον εαυτό του... κώνο αφότου η φάση με τον pulga έγινε viral!

Την Παρασκευή, έγραψε σε Instagram story απαντώντας σε μια φωτογραφία της φάσης: «Για όσους ρωτούν, ναι, ήμουν ο κώνος στο έδαφος εκεί!» Και όχι μόνο αυτό, μοιράστηκε επίσης ένα καρουζέλ από φωτογραφίες στο Instagram feed του και η τέταρτη ήταν με τον ίδιο στο έδαφος με τον Μέσι να ντριμπλάρει περνώντας από πάνω του.

ΜΕΣΙ

 

MLS Τελευταία Νέα