Ρονάλντο: «Θα έπαιρνα τον Έντρικ στο Μουντιάλ»

Newsroom
Ρονάλντο: «Θα έπαιρνα τον Έντρικ στο Μουντιάλ»

bet365

Ο Ρονάλντο Ναζάρια είπε κατά τη διάρκεια Live στον λογαριασμό του στο Twitch πως θα έπαιρνε τον 16χρονο Έντρικ στην αποστολή για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος επιθετικός και νυν ιδιοκτήτης της Βαγιαδολίδ έκανε ένα Live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitch και του ζητήθηκε να σχολιάσει τις κλήσεις του Τίτε στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας για το ερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Ρονάλντο ανέφερε μεταξύ άλλων για το θέμα του επιθετικού, θέση την οποία υπηρέτησε και ο ίδιος με τεράστια επιτυχία τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική, πως εκείνος, αν ήταν να πάρει κάποιον παίκτη για δεύτερο επιθετικό, δεν θα επέλεγε τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, που ήθελε ο κόσμος, αλλά το παιδί-θαύμα της Παλμέιρας, Έντρικ.

Ο νεαρός έχει τραβήξει ήδη πάνω του τα βλέμματα των περισσότερων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Οι οπαδοί παραπονιούνται για την απουσίαλ του «Γκαμπιγκόλ» (της Φλαμένγκο), αλλά αν εγώ έπρεπε να πάρω έναν (επιθετικό), ο οποίος θα ήταν μέλος της ομάδας, αλλά θα αναμενόταν να πάρει λίγο χρόνο, αυτός θα ήταν ο Έντρικ. Νομίζω πως είναι ένα αγόρι με πολλά υποσχόμενο μέλλον και ήδη παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα είναι μία εκπληκτική εμπειρία για κείνον και για το μέλλον της εθνικής ομάδας».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα