Μουντιάλ 2022, Αυστραλία: Περίπου 20.000 Αυστραλοί μαζεύτηκαν στο AAMI Park κι είδαν το ματς με την Αργεντινή σε... οθόνες τηλεόρασης (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Αυστραλία: Περίπου 20.000 Αυστραλοί μαζεύτηκαν στο AAMI Park κι είδαν το ματς με την Αργεντινή σε... οθόνες τηλεόρασης (vid)

bet365

Πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Αργεντινή για τη φάση των «16», το πάθος κι ο ενθουσιασμός σε όλη την Αυστραλία ήταν διάχυτα, με 20.000 φιλάθλους να συγκεντρώνονται στις 6 το πρωί στο «AAMI Park» για να παρακολουθήσουν το ματς σε μικρές οθόνες τηλεόρασης!

Οι «Socceroos» ένωσαν πραγματικά το έθνος με τις προσπάθειές τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Όλοι περίμεναν με πάθος κι ανυπομονησία κάθε παιχνίδι των ομίλων και συγκεντρώνονταν συνήθως στην πλατεία Federation στη Μελβούρνη. Πριν από το ματς με την Αργεντινή όμως το ενδιαφέρον ήταν ακόμα μεγαλύτερο και ο πρωθυπουργός της χώρας αποφάσισε να ανοίξει το πάρκο AAMI όπου μεταδόθηκε το κρίσιμο ματς ελεύθερα στους Αυστραλούς. Στις 6 το πρωί περισσότεροι από 20.000 οπαδοί μαζεύτηκαν για να δουν το παιχνίδι και μάλιστα σε οθόνες τηλεόρασης!

Ακριβώς όπως έκαναν πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι σε όλη τη χώρα, δεδομένης της διαφοράς ώρας με το Κατάρ, αντιμετώπισαν με... θάρρος τις πρώτες πρωινές ώρες, την κούραση και το κρύο, για να προλάβουν το παιχνίδι. Όσοι μάλιστα βρέθηκαν στο πάρκο AAMI, λαμβάνοντας υπόψη του πόσο μικρές ήταν οθόνες χρειάζονται επιπλέον εύσημα. Ένας σχολίασε στο twitter: «Κανένα άλλο άθλημα στην Αυστραλία δεν θα μπορούσε να προσελκύσει 20.000 ανθρώπους σε ένα στάδιο για να παρακολουθήσουν τηλεόραση».

Τελικώς ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του πήρα τη νίκη (2-1) κόντρα στους αξιόμαχους Αυστραλούς και έδωσαν ραντεβού στα προημιτελικά με τη μαχητική Αυστραλία.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα