Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Ολλανδία: Ένταση μεταξύ Βέγκχορστ - Αγουέρο μετά το τέλος του αγώνα (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Ολλανδία: Ένταση μεταξύ Βέγκχορστ - Αγουέρο μετά το τέλος του αγώνα (vid)

bet365

Ο Βάουτ Βέγκχορστ πρωταγωνίστησε από πολλές απόψεις στον συναρπαστικό προημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία, σκόραρε δύο φορές, ευστόχησε στη διαδικασία των πέλαντι και άνοιξε διαμάχες εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Ολλανδία στον προημιτελικό με αντίπαλο την Αργεντινή το βράδυ της Παρασκευής (09/12). Οι «οράνιε» μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, όμως με ήρωα τον Βάουτ Βέγκχορστ ισοφάρισαν, έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση κι εν τέλει στα πέναλτι όπου ηττήθηκαν με 3-4.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων με φόντο τα ημιτελικά της διοργάνωσης, είχε και πολλή ένταση, η οποία συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα. Χαρακτηριστικό του... κλίματος που επικρατούσε, είναι το ξέσπασμα του Λιονέλ Μέσι στις δηλώσεις του μετά το ματς, όταν αδυνατώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ακούγεται ξεκάθαρα να λέει προς τον Βέγκχορστ: «Φύγε από εδώ, ανόητε!»!

Λίγο μετά το περιστατικό με τον Λίο Μέσι, ο 30χρονος φορ κινούμενος προς τα αποδυτήρια, πρωταγωνίστησε σε μία ακόμα ένταση με τον Σέρχιο Αγουέρο. Οι δυο τους είχαν μια έντονη στιχομυθία με τον βετεράνο άσο να του λέει να «σκ@σει» και τον Ολλανδό να εξηγεί πως περίμενε απλώς για να δώσει τα χέρια με κάποιον παίκτη της Αργεντινής. Τότε ο Κουν πλησιάζει και ανταλλάξουν μια χειραψία. Παρόντες και οι Λαουτάρο και Λισάντρο Μαρτίνες χωρίς τα πράγματα να ξεφεύγουν.

Ο άλλοτε διεθνής με την «σελέστε» επιθετικός πάντως, δεν έμεινε εκεί, καθώς στα social media έστειλε τους Ολλανδούς... να παίξουν FIFA. Αναδημοσιεύοντας ένα κλικ από τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών και την απογοήτευση των «οράνιε».

Εδώ το βίντεο:

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα