Αγουέρο: Στην αποστολή της Αργεντινής για τον τελικό με τη Γαλλία, κοιμήθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι (vid)

Αγουέρο: Στην αποστολή της Αργεντινής για τον τελικό με τη Γαλλία, κοιμήθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι (vid)

Αγουέρο: Στην αποστολή της Αργεντινής για τον τελικό με τη Γαλλία, κοιμήθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι (vid)

bet365

Τρομερή συμβολική κίνηση από την Ομοσπονδία της Αργεντινής, που δείχνει να αναγνωρίζει το μέγεθος και την προσφορά του Αγουέρο καλώντας τον στην αποστολή για τον τελικό στο Μουντιάλ του Κατάρ με τη Γαλλία

Ο σπουδαίος Σέρχιο Αγουέρο στην αποστολή της Αργεντινή για το μεγάλο τελικό με την Γαλλία, στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μάλιστα, ο σπουδαίος παλαίμαχος επιθετικός είχε την ευκαιρία να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι, με τους δύο πολύ καλούς φίλους και κουμπάρους να... θυμούνται τα παλιά.

Ο 34χρονος, ο οποίος είπε «αντίο» στη δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά, είναι αυτές τις μέρες στο πλευρό της εθνικής αλλά όπως φαίνεται θα γευτεί την εμπειρία του τελικού ως ο 27ος παίκτης της αποστολής του Σκαλόνι. Μάλιστα, ο ίδιος πήρε μέρος και στην προπόνηση πετυχαίνοντας κι ένα γκολ, ενώ έπιασε κι ένα πέναλτι!

Στην αποστολή της εθνικής θα είναι κι οι Γκονζάλες, Κορέα και Λο Σέλσο που έχασαν το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού. Γεγονός που καταμαρτυρά το εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

a

Το «αντίο» του Αγουέρο

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2021, ο Σέρχιο Αγουέρο όντας παίκτης της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόσυρσή του ύστερα από πρόβλημα στην καρδιά. Ο Αργεντινός στα τέλη του Οκτώβρη εκείνου του έτους παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία σε παιχνίδι με την Αλαβές και... αυτό ήταν όλο. Η καρδιά του έδειξε το δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσει. Δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Σέρχιο Αγουέρο πήρε τη μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα και δεν την χάρηκε ποτέ. Δεν κατάφερε ποτέ να παίξει με τον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι, δεν κατάφερε ποτέ να ζήσει το όνειρο στην Βαρκελώνη. Σήμερα ζει το όνειρο με την κορυφή του κόσμου να είναι ένα βήμα μακριά του.

O Αγουέρο πέτυχε 427 γκολ στην καριέρα του, αγωνιζόμενος 786 φορές με της φανέλες των Ιντεπετιέντε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Εθνικής Αργεντινής. Με την «αλμπισελέστε» σημείωσε 42 γκολ όντας ο τρίτος σπουδαιότερος παίκτης της ομάδας πίσω από τους Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι!


 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα