Νάπολι: Επαφές με Ουναχί για την απόκτησή του από την Ανζέ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Νάπολι: Επαφές με Ουναχί για την απόκτησή του από την Ανζέ

bet365

Δυνατά στο κυνήγι του Αζεντίν Ουναχί έχει μπει η Νάπολι, η οποία άρχισε ήδη επαφές με την πλευρά του Μαροκινού χαφ που έλαμψε στο Μουντιάλ για μεταγραφή από τον Γενάρη που θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι.

Είναι από τους παίκτες που «έλαμψαν» με τις εμφανίσεις τους στο Μουντιάλ του Κατάρ και εκτόξευσαν τη χρηματιστηριακή τους αξία. Ο λόγος για τον Αζεντίν Ουναχί, τον χαφ του Μαρόκου που αποτέλεσε την αποκάλυψη των Λιονταριών του Άτλαντα και έναν από τους καταλύτες για τη μαγική πορεία της χώρας του ως την 4η θέση. Και πέραν του ενδιαφέροντος από ομάδες όπως η Λέστερ και η Μαρσέιγ, ο χαφ της Ανζέ προσεγγίστηκε ήδη από την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος, Νάπολι!

Όπως αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Παρτενοπέι έχουν μπει δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησής του 22χρονου μέσου και άρχισαν τις επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη. Πίσω από την κίνηση βρίσκεται όπως πάντα ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ, Κριστιάνο Τζιούντολι που πιστώνεται μεταξύ άλλων τις μεταγραφές των Κβαρατσχέλια και Κιμ Μιν-Ζε, με το πλάνο για τον Ουναχί να είναι η αγορά του από τον Ιανουάριο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Φυσικά, η Ανζέ έχει αυξήσει τις απαιτήσεις της για το σπουδαιότερο, πλέον, περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ της και φέρεται να αξιώνει από 20 μέχρι 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ουναχί τη φετινή σεζόν στη Ligue 1 μετράει 14 συμμετοχές, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο αγωνίστηκε και στα επτά παιχνίδια του Μαρόκου, καταγράφοντας 571 λεπτά συμμετοχής και όντας ένας εκ των πιο αποτελεσματικών παικτών στο πρέσινγκ ψηλά.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα