Τζεντίλε: «Ας μην πω τι θα έκανα εγώ στον Νεϊμάρ»

Τζεντίλε: «Ας μην πω τι θα έκανα εγώ στον Νεϊμάρ»

Gazzetta team
Τζεντίλε: «Ας μην πω τι θα έκανα εγώ στον Νεϊμάρ»

bet365

Οι... επιθέσεις στον Νεϊμάρ για τις υπερβολικές του αντιδράσεις στα μαρκαρίσματα με τον Κλαούντιο Τζεντίλε να μην θέλει να πει τι θα το έκανε ο ίδιος...

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει μπει στο μάτι του κυλώνα με τις αντιδράσεις του στα μαρκαρίσματα των αντιπάλων του, με τον παλαίμαχο Ιταλό αμυντικό Κλαούντιο Τζεντίλε απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα έκανε ο ίδιος απέναντι στον Νεϊμάρ, να τονίζει τα εξής: «Δεν μπορώ να πω. Πάντως αυτό που θα έκανα σίγουρα θα ήταν να του πω να είναι σοβαρός».

Στην συνέχεια θέλησε να συγκρίνει τον Νεϊμάρ με τους Μαραντόνα και Ζίκο, τονίζοντας: «Ήταν πραγματικοί πρωταθλητές, με φοβερή φαντασία στο παιχνίδι τους. Ο Νεϊμάρ προσπαθεί να κατευθύνει τον αγώνα από λάθος δρόμο. Μου αρέσει σαν παίκτης, αλλά δεν είναι στο επίπεδό τους ακόμη. Ξεχνά ότι θα πρέπει να δίνει το παράδειγμα. Στην εποχή μου όσοι δέχονταν φάουλ δεν υπερέβαλαν. Τώρα βλέπουμε παίκτες να χτυπάνε στον ώμο και να πιάνουν το κεφάλι τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα