Κηφισιά: Στην αποστολή για Αχαρναϊκό ο Πρίτσας, πρώτη για Λαντρ

Βασίλης Μπαλατσός
..

bet365

Ο Πάνος Πρίτσας για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του βρίσκεται στην αποστολή της Κηφισιάς για την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Πρώτη για Λαντρ.

Η Κηφισιά είναι έτοιμη να μπει στη «μάχη» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων αρχίζει τις υποχρεώσεις της από την 5η φάση του θεσμού, στην οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αχαρναϊκό, το Σάββατο (7/10, 15:00).

Mετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του που γίνει στο Μενίδι, με τον Πάνο Πρίτσα να βρίσκεται σε αυτή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στους Ζωσιμάδες στις 20 Αυγούστου (εξάρθρωση ώμου).

Για πρώτη φορά μπήκε σε αποστολή ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Λοΐκ Λαντρ. Από την άλλη εκτός έμειναν οι Γιάννης Μασούρας, Λούκα Τσάπαν, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου και Σωτήρης Νίνης.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Βασίλης Σπίνος, Νίκος Βαφέας, Λοΐκ Λαντρ, Μάνος Σμπώκος, Μάρκο Γκόμπελιτς, Αλέξανδρος Παρράς, Νίκος Πέιος, Πάνος Πρίτσας, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ, Τζακ Ιπαλίμπο, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Μπαρμπόσα Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα