Μέσι-Ντι Μαρία: Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μέσι-Ντι Μαρία: Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ανδρέας Σουλάι
Μέσι-ΝτιΜαρία

bet365

Το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα δώσουν οι Λιονέλ Μέσι και Άνχελ Ντι Μαρία σε περίπτωση που η ποδοσφαιρική ομάδα της Αργεντινής καταφέρει να προκριθεί.

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την ανακοίνωση της απόφασης του Άνχελ Ντι Μαρία να μην φορέσει ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του Αργεντινής μετά το ερχόμενο Copa America. Ο «Φιντέο» ωστόσο φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις, καθώς ετοιμάζεται να δώσει παράταση στην καριέρα του με την «Αλμπισελέστε».

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής, ο Ντι Μαρία και ο Λιονέλ Μέσι έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Όπως αναφέρει το «DSportsRadio», οι δύο «θρύλοι» της «Αλμπισελέστε» έχουν αποφασίσει να δώσουν το «παρών» σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση με την πατρίδα τους, εφόσον φυσικά καταφέρει η Αργεντινή να εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εάν τελικά όντως πάνε, αυτή θα έιναι η δεύτερη φορά στην καριέρα τους, έχοντας κατακτήσει μια φορά το χρυσό μεγάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 στο Πεκίνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα