Μπαντής: «Στον Εργοτέλη αν αντί για ανακοινώσεις είχατε ασχοληθεί με την ποδοσφαιρίστριά σας, το πρόβλημά της θα είχε λυθεί»

Newsroom
Ο Γιώργος Μπαντής

bet365

O πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών, Γιώργος Μπαντής στηλίτευσε τις πρακτικές του ΓΣ Εργοτέλη σχετικά με την υπόθεση της ποδοσφαιρίστριάς του Πόπης Κωνσταντοπούλου και απάντησε σε όλους όσοι στοχοποίησαν τον ΠΣΑΠΠ.

Στα τέλη του Μάη ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως ο Εργοτέλης δεν έχει καλύψει τα χρήματα για τη χειρουργική επέμβαση της ποδοσφαιρίστριάς του Πόπης Κωνσταντοπούλου και μάλιστα δεν ασχολείται με την περίπτωσή της.

Περισσότερες από δύο εβδομάδες αφότου δημοσιοποιήθηκε το θέμα, κι αφού η ίδια η παίκτρια ξέσπασε αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό, ο σύλλογος δεν έχει προβεί ακόμα στις απαραίτητες ενέργειες για να την στηρίξει αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ Γιώργο Μπαντή αναλώθηκε σε ανακοινώσεις σε μια προσπάθεια να «δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Εσείς εκεί στον ΓΣ Εργοτέλη, αν αντί του χρόνου που ξοδέψατε τελευταία, μέσω ανακοινώσεων και όχι μόνο, με σκοπό να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα, είχατε ασχοληθεί πραγματικά με την ποδοσφαιρίστριά σας Πόπη Κωνσταντοπούλου, τώρα το πρόβλημά που ακόμη την κυνηγάει θα είχε ήδη λυθεί!

ΥΓ. Όσο για τον ΠΣΑΠΠ που κάποιοι τόλμησαν να βάλουν στο στόμα τους θα πω μόνο πως έχει ήδη εξοφλήσει από τα ταμείο του και για τους επόμενους 6 μήνες το κέντρο αποκατάστασης που θα χρειαστεί σε καθημερινή βαση η Πόπη, ώστε τουλάχιστον να μπορέσει να περπατήσει ξανά.»

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα