Πρόμες: Καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση για την επίθεση με μαχαίρι σε ξάδερφό του

Πρόμες: Καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση για την επίθεση με μαχαίρι σε ξάδερφό του
Ο Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος κατηγορείται παράλληλα για διακίνηση 1.300 κιλών κοκαΐνης, καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Άμστερνταμ σε φυλάκιση 18 μηνών για το μαχαίρωμα στον ξάδερφό του και παραμένει στη Ρωσία για να μη συλληφθεί.

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το δικαστήριο του Άμστερνταμ στον Κουίνσι Πρόμες με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, για την επίθεση με μαχαίρι σε ξάδερφό του το καλοκαίρι του 2020.

Ο Ολλανδός πρώην διεθνής που αγωνίζεται πλέον στη Σπαρτάκ Μόσχας, βρισκόταν στο εδώλιο μετά την καταγγελία του ξαδέρφου του, Εσάιας πως τον μαχαίρωσε στο γόνατο εν μέσω διένεξής τους σε οικογενειακή συνάθροιση το καλοκαίρι του 2020. Η εισαγγελία είχε προτείνει την καταδίκη του σε διετή κάθειρξη, με τον δικαστή της έδρας να μειώνει εν τέλει την ποινή κατά τέσσερις μήνες, ποινή που όμως δεν μπορεί να λάβει αναστολή κι έτσι θα τεθεί αμέσως ισχύ αν και εφόσον ο Πρόμες επιστρέψει στην Ολλανδία.

Ο 31χρονος εξτρέμ έχει βρει καταφύγιο στη Ρωσία όπου δεν μπορεί να συλληφθεί και δύσκολα θα αποχωρήσει τουλάχιστον μέχρι να εκπνεύσει το συμβόλαιό του, δηλαδή το καλοκαίρι του 2024.

Η ποινή αυτή, όμως, ίσως αποδειχθεί η κορυφή του παγόβουνου για την καταδίκη που τον περιμένει αν επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς την ίδια ώρα διώκεται ποινικά και για τη διακίνηση 1.300 κιλών κοκαΐνης, από την οποία φέρεται να εισέπραξε συνολικά πάνω από έξι εκατομμύρια ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα