Νότιγχαμ Φόρεστ: Κατέθεσε πρόταση άνω των 20 εκατ. ευρώ για Ντένις

Σωτήρης Μυκονίου
Νότιγχαμ Φόρεστ: Κατέθεσε πρόταση άνω των 20 εκατ. ευρώ για Ντένις

bet365

Το ενδιαφέρον της σε πρόταση μετουσίωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ που έκανε μία άκρως δελεαστική προσφορά στην Γουότφορντ για τον Εμάνουελ Ντένις.

Τα «Tricky Tress» επικοινώνησαν με την διοίκηση των «σφηκών» και τους μετέφεραν επίσημη πρόταση περί τα 23 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, τον οποίο είχαν στο στόχαστρό τους σύμφωνα με το «Athletic».

Μάλιστα ο Γάλλος δημοσιογράφος Σαντί Αουνά σημειώνει πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των τριών πλευρών είναι αρκετά προχωρημένες και πως αναμένεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο υποβιβασμός μπορεί να στοίχησε στην Γουότφορντ, ωστόσο αυτή δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Ντένις, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο ίδιος ο παίκτης συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας, όμως είναι λογικό να επιθυμεί να μεταγραφεί σε μία ομάδα που παίζει στην Premier League.

Η Κλαμπ Μπριζ θα λάβει το 5% του ποσού που θα δαπανηθεί για την μεταγραφή του Νιγηριανού φορ λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει με τις «σφήκες» κατά την παραχώρησή του εκεί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα