Αζάρ: Το ball boy της Σουόνσι που κλώτσησε ο Βέλγος συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους πιο πλούσιους νέους των Times

Newsroom
Αζάρ: Το ball boy της Σουόνσι που κλώτσησε ο Βέλγος συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους πιο πλούσιους νέους των Times

bet365

Η περιουσία του υπολογίζεται στα 40 εκατομμύρια λίρες!

Το ball boy της Σουόνσι που δέχτηκε την περιβόητη κλωτσιά από τον Έντεν Αζάρ πριν από περίπου 10 χρόνια, μπήκε στη λίστα των πλουσιότερων νέων των Times αφού έχει εκτιμώμενη περιουσία 40 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Τσάρλι, περί ου ο λόγος, βρίσκεται πίσω από την Au Vodka, μια premium μάρκα βότκας που έχει γίνει διάσημη για τα χρυσά μπουκάλια της.

Το 2013, σε έναν ημιτελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Σουόνσι και την Τσέλσι, ο μικρός έγινε πρωτοσέλιδο αφότου δέχθηκε μια κλωτσιά από τον Βέλγο διεθνή Εντέν Αζάρ, πράξη που φυσικά κόστισε και την αποβολή του άσου των «μπλε».

O Τσάρλι προσπάθησε να κρατήσει παραπάνω την μπάλα στο 80ο λεπτό. κι ο Αζάρ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πάρει την μπάλα, κλώτσησε τον νεαρό ο οποίος όπως αποδείχθηκε αργότερα, ήταν ο 17χρονος γιος του μεγαλομετόχου της Σουόνσι Μάρτιν Μόργκαν – ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Morgans.

Ο Βέλγος αστέρας, μόλις την πρώτη του σεζόν στην Τσέλσι, δέχθηκε απευθείας κόκκινη και η ομάδα του στερήθηκε για τρεις αγωνιστικές τις υπηρεσίες του. Ωστόσο, ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Το περιστατικό βοήθησε τον Τσάρλι να αποκτήσει ακόλουθους στο διαδίκτυο και είδε τους followers του στο Twitter να αυξάνονται σε 100.000! Εκείνη την εποχή, ο έφηβος Τσάρλι σπούδαζε στο πανεπιστήμιο. Πάμε κάποια χρόνια μετά, όταν ο παιδικός του φίλος Τζάκσον Κουίν, δημιούργησε την Au Vodka. Τη μάρκα, με σήμα κατατεθέν της τα χρυσά μπουκάλια.

Αρχικά, παρήγαγαν 2.000 μπουκάλια την ημέρα σε τοπικά σε μπαρ στο Σουόνσι, αλλά η αξιοσημείωτη ανάπτυξη της εταιρείας τους οδήγησε τον αριθμό αυτό να αυξηθεί σε 35.000 μπουκάλια την ημέρα και το Au είναι διαθέσιμο πλέον σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει 50 άτομα προσωπικό στα κεντρικά γραφεία της, καθώς και 630.000 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα