Χάαλαντ: Σε βραδινή έξοδο με φίλους, έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό με την Ιρλανδία

Newsroom
Χάαλαντ: Σε βραδινή έξοδο με φίλους, έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό με την Ιρλανδία

bet365

Ενώ η Νορβηγία προετοιμάζεται για ένα φιλικό με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας απόψε, ο πρωταγωνιστής της Erling Haaland φωτογραφήθηκε σε βραδινή έξοδο με φίλους.

Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάλααντ, έμεινε εκτός αποστολής της Εθνικής Νορβηγίας για το ματς στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία μετά από έναν τραυματισμό στο πόδι τις τελευταίες εβδομάδες. Ο νεαρός επιθετικός θα μπορούσε να επιστρέψει στη δράση για τη χώρα του αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά την Τετάρτη, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του να απολαμβάνει το ρεπό του, αφού η Premier League σταμάτησε ένεκα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 22χρονος φωτογραφήθηκε με τρεις φίλους, συμπεριλαμβανομένου του Αλεσάντρο Πέρα, έναν υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων που δημοσίευσε την εικόνα στο Instragram με τη λεζάντα «reunion».Την φωτογραφία μοιράστηκε στη συνέχεια και ο ίδιος ο Χάαλαντ στα social media.

Ο Νορβηγός φαίνεται να είναι στενός φίλος με τον Πέρα, ο οποίος δημοσίευσε επίσης μια εικόνα με τον Νορβηγό επιθετικό και τον δημοφιλή τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς πριν από τρεις εβδομάδες.

Λίγο πριν την διακοπή για το Μουντιάλ ο επιθετικός έχασε τα παιχνίδια της Σίτι εναντίον της Λέστερ και της Σεβίλλης λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, αλλά επέστρεψε κόντρα τόσο με τη Φούλαμ όσο και με την Μπρέντφορντ. Ο προπονητής της Νορβηγίας, Στάλε Σόλμπακεν, εξήγησε ότι ο Χάαλαντ θα χάσει τον αγώνα με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας μετά από απόφαση που ελήφθη σε συνεργασία με τη Μάντσεστερ Σίτι.

haaland

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα