Αγγλία: Σάλος με αυτοβιογραφικό βιβλίο φυσιοθεραπεύτριας που αποκαλύπτει ότι έχει κάνει σεξ με πολλούς μεγάλους αστέρες του αθλητισμού!

Επιμέλεια: Newsroom
sports_physio
Την κοινή γνώμη της Αγγλίας απασχολεί το λανσάρισμα ενός αυτοβιογραφικού βιβλίου που αναφέρεται, ανώνυμα, στις σεξουαλικές... περιπέτειες μιας φυσικοθεραπεύτριας που κατά τη διάρκεια της καριέρας της ενεπλάκη με πασίγνωστους αθλητές.

Πώς και πώς περιμένει η Αγγλία το Σάββατο όταν το... πολυζητημένο στο Νησί, «The Sports Physio», θα βγει στην αγορά. Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο από την «ανώνυμη κυρία στα λευκά», το οποίο εξιστορεί τις σεξουαλικές περιπέτειες μιας φυσικοθεραπεύτριας με καριέρα στον χώρο του αθλητισμού.

Η γυναίκα συγγραφέας αναφέρεται λεπτομερώς σε διάφορα σχετικά περιστατικά που της έχουν συμβεί - απολύτως συναινετικά - εν ώρα εργασίας. Μεταξύ αυτών, και η συμμετοχή της σε όργιο με δύο «πασίγνωστους» Άγγλους ποδοσφαιριστές, το οποίο προέκυψε όταν φλέρταρε έντονα με έναν από αυτούς κατά τη διάρκεια μασάζ, πριν ο δεύτερος εισέλθει στον ίδιο χώρο.

Μάλιστα, ισχυρίζεται πως έχει συνευρεθεί με μια σειρά δημοφιλών αστέρων από σχεδόν κάθε άθλημα, συμπεριλαμβανομένων του κρίκετ του ράγκμπι και του τένις!

«Έξι αστέρες των σπορ έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μου αυτή την εβδομάδα, όλοι τους με παρακάλεσαν να μην αποκαλύψω τις ταυτότητές τους. Τους διαβεβαίωσα πως δεν πρόκειται να το κάνω», ανέφερε η... μυστική φυσικοθεραπεύτρια σε αποκλειστική συνέντευξή της στην Daily Mail.

«Έχω δουλέψει στον χώρο του αθλητισμού για 30 χρόνια και με πολλούς παίκτες. Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει σεξ με αρκετούς αθλητικούς αστέρες», προσέθεσε στη συνέχεια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα