Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε ποιος παίκτης του δημιούργησε περισσότερο προβλήματα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε ποιος παίκτης του δημιούργησε περισσότερο προβλήματα

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε ποιος παίκτης του δημιούργησε περισσότερο προβλήματα

bet365

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αποκάλυψε τον παίκτη που του προκάλεσε τα περισσότερα προβλήματα στη θητεία του στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων».

Το 2018 ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ διορίστηκε ως υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Νορβηγός τεχνικός παρέμεινε στο τιμόνι μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο «Όλντ Τράφορντ», ωστόσο, απολύθηκε τον Νοέμβριο του 2021 μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων μεταξύ των οποίων και η βαριά ήττα με 5-0 από τη Λίβερπουλ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Athletic, ο Σόλσκιερ μίλησε για τον παίκτη που του δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας. «Αυτές οι ομάδες της Σίτι και της Λίβερπουλ ήταν οι καλύτερες που είχαν ποτέ, με φανταστικούς προπονητές. Ξέρω ότι είναι μια τολμηρή δήλωση γιατί η Λίβερπουλ ήταν τόσο καλή τη δεκαετία του '80, αλλά ήταν μια φανταστική ομάδα υπό τον Γιούργκεν Κλοπ. Την τελευταία μου σεζόν, παίξαμε με τη Λίβερπουλ εντός έδρας. Ένιωσα ότι οι παίκτες ήταν έτοιμοι για αυτό, όπως ένιωθα ότι ήταν έτοιμοι όταν πηγαίναμε στη Σίτι και κερδίσαμε. Θα μπορούσαμε να μείνουμε πίσω και να αντεπιτεθούμε, αλλά η απόφασή μου ήταν να το κάνω. Χάσαμε 5-0. Ήταν 50/50, πάνω κάτω, στην κατοχή και τις ευκαιρίες στο ημίχρονο, αλλά ήμασταν πίσω στο σκορ με 4-0».

Ο Σόλσκιερ πρόσθεσε: «Πήρα τη λάθος απόφαση και αυτό ήταν το χειρότερο σημείο μου ως προπονητής της Γιουνάιτεντ. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ήταν ίσως ο αντίπαλος παίκτης που μου δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα ως προπονητής. Η ήττα 6-1 εντός έδρας από τους Σπερς ήταν διαφορετική και επηρεάστηκε από μια αποβολή».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα