Σόλσκιερ: «Ήταν δύσκολο να αρνηθείς την επιστροφή Ρονάλντο, αλλά αποδείχτηκε λάθος επιλογή»

Σόλσκιερ: «Ήταν δύσκολο να αρνηθείς την επιστροφή Ρονάλντο, αλλά αποδείχτηκε λάθος επιλογή»

Newsroom
Σόλσκιερ: «Ήταν δύσκολο να αρνηθείς την επιστροφή Ρονάλντο, αλλά αποδείχτηκε λάθος επιλογή»

bet365

Σε συνέντευξή του στο «Athletic», ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραδεχόμενος ότι ήταν λάθος!

Ο Πορτογάλος σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, επέστρεψε για δεύτερη φορά στο «Ολντ Τράφορντ» τον Αύγουστο του 2021, αλλά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απολύθηκε από τη θέση του προπονητή μόλις τρεις μήνες αργότερα. Ήταν ευρέως γνωστό εκείνη την εποχή ότι ο Κριστιάνο, ο οποίος κόστισε 12,85 εκατομμύρια λίρες από τη Γιουβέντους, υπογράφηκε κατόπιν εντολής του εκτελεστικού αντιπροέδρου Εντ Γούντγουορντ χωρίς τη συμβολή του Νορβηγού τεχνικού.

Ο Σόλσκιερ κλήθηκε τότε να «χωρέσει» τον CR7 στα πλάνα του και να διαχειριστεί όλα όσα φέρνει μαζί της μια τέτοια μεταγραφή. Μιλώντας στο «Athletic» είπε ότι οι... εγωισμοί ήρθαν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια μιας καταστροφικής σειράς αποτελεσμάτων που του κόστισαν τη θέση του. «Ήταν μια απόφαση που ήταν πολύ δύσκολο να απορριφθεί και ένιωσα ότι έπρεπε να την κάνουμε, αλλά αποδείχθηκε λάθος» τόνισε.

«Έμοιαζε πολύ σωστό όταν υπέγραψε και οι οπαδοί το ένιωσαν σε εκείνο το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, όταν το Ολντ Τράφορντ σειόταν [ο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές σε μια νίκη με 4-1]. Ήταν ακόμα ένας από τους καλύτερους σκόρερ στον κόσμο, έδειχνε δυνατός. Όταν έχεις μια ομάδα, χρειάζεσαι όλους να τραβήξουν προς την ίδια κατεύθυνση. Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, μπορούσες να δεις συγκεκριμένους παίκτες και να βγαίνουν εγωισμοί».

Μια πολύ κακή σειρά αποτελεσμάτων σφράγισε τη... μοίρα του Σόλσκιερ το φθινόπωρο του 2021. Ξεκίνησε με την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα στην οποία ο Μπρούνο Φερνάντες έχασε πέναλτι. Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ έχασε με 4-2 από τη Λέστερ πριν καταρρεύσει με ντροπιαστικό τρόπο εντός έδρας ήττα με 5-0 από την Λίβερπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα