Τονάλι: Στο... μικροσκόπιο και της αγγλικής ομοσπονδίας για παράνομο στοιχηματισμό

tonali_newcastle

bet365

Μπλεξίματα και με την FA μπορεί να αποκτήσει ο - τιμωρημένος από την ιταλική ομοσπονδία - Σάντρο Τονάλι, σε περίπτωση που στοιχημάτισε εκ νέου, μετά τη μεταγραφή του στη Νιουκάστλ.

Υπομονή - τουλάχιστον - δέκα μηνών θα χρειαστεί να κάνει ο Σάντρο Τονάλι για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο, αφού τιμωρήθηκε από την ιταλική ομοσπονδία εξαιτίας της εμπλοκής του στο στοιχηματικό σκάνδαλο της χώρας.

Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει πως τα... μπλεξίματα τελείωσαν για τον διεθνή Ιταλό μέσο. Όπως μετέδωσε η Daily Mail, ο 23χρονος έχει ήδη μπει στο μικροσκόπιο και της FA.

Η αγγλική ομοσπονδία άνοιξε φάκελο για τον παίκτη και θα ερευνήσει το ενδεχόμενο στοιχηματισμού από τον Τονάλι μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή του στη Νιουκάστλ το περασμένο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να κατηγορηθεί για την παραμικρή στοιχηματική δραστηριότητα, ανεξάρτητα δηλαδή από το αν πόνταρε στην ομάδα του.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό και κριθεί ένοχος, δεν είναι απίθανο ο Τονάλι να αντιμετωπίσει και νέα τιμωρία, αυτή τη φορά από την αγγλική ομοσπονδία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα