Λουίς Ντίας: Η συγκλονιστική στιγμή της επανένωσης με τον πατέρα του (vid)

Λουίς Ντίας: Η συγκλονιστική στιγμή της επανένωσης με τον πατέρα του (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Λουίς Ντιας

bet365

Ο Λουίς Ντίας ταξίδεψε στην Κολομβία για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας και είδε τον πατέρα του από κοντά για πρώτη φορά μετά την απαγωγή του.

Η οικογένεια Ντίας είναι και πάλι ενωμένη! Ο Λουίς Ντίας ταξίδεψε στην Κολομβία για τις αναμετρήσεις της εθνικής του ομάδα με Βραζιλία και Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά την απαγωγή του από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Σρατό.

Η οικογένεια του εξτρέμ της Λίβερπουλ τον επισκέφτηκε στην Μπαρανκίγια λίγο πριν ενταχθεί στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Κολομβίας, με τον Μανέ Ντίας να μην μπορεί να συγκρατήσει την συγκίνηση του στην αγκαλιά του γιού του, όμως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας (FCF).

«Καλώς ήρθες σπίτι Λούτσο! Αυτή ήταν η συναρπαστική συνάντηση του Λούτσο με τον πατέρα του Μανέ Ντίας και την οικογένειά του. Σας αγαπάμε και είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!», αναφέρει σε δημοσίευση της στα Social Media η FCF.

Θυμίζουμε πως ο πατέρας του Λουίς Ντίας είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 29 Οκτωβρίου μαζί με τη μητέρα του, η οποία έμεινε αμέσως ελεύθερη, σε αντίθεση με τον Μανέ, ο οποίος παρέμεινε όμηρος για 12 ημέρες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα