Λουίς Ντίας: Όνειρό του η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον πατέρα του

diaz

bet365

Ο μπαμπάς του Λουίς Ντίας, δεν δίστασε να μιλήσει για τα οπαδικά συναισθήματα του γιου του, τα οποία έχουν... μπλαουγκράνα απόχρωση, τονίζοντας ότι θα ήταν όνειρο του γιου του να παίξει στη Μπαρτσελόνα.

Όλα τα παιδιά έχουν ένα όνειρο. Το Λουίς Ντίας ήταν να παίξει μια μέρα στην Μπαρτσελόνα. Αυτο λέει τουλάχιστον ο πατέρας του άσου της Λίβερπουλ, μετά τη 12ήμερα ομηρία του.

Ο Μανουέλ Ντίας, μιλώντας σχετικά με τις φήμες που συνδέουν το γιο του με τους Καταλανούς, απάντησε:

«Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω πολύ λίγα για τη Μπαρτσελόνα αυτήν τη στιγμή. Είναι αλήθεια ότι ο Λουίς είναι πιστός οπαδός της Μπαρτσελόνα και θα ήταν το όνειρό του να πάει εκεί. Μέχρι στιγμής, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πόρτο και τη Λίβερπουλ για το πώς τον υποδέχτηκαν και του φέρθηκαν. Ο Λουίς είναι ένας παίκτης που του είναι εύκολο να κερδίζει λόγω της ταπεινότητάς του, της εργατικότητάς τους και της αφοσίωσής του. Είναι ένας πολύ πειθαρχημένος παίκτης, δόξα τω Θεώ. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν πήγαινε στη Μπαρτσελόνα γιατί είναι μια κορυφαία ομάδες και μία από τις καλύτερες στον κόσμο», σχολίασε χαρακτηριστικά στο Win Sports.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα