ΓεροΓιοβάισα: Ντερμπάρες με πολλά γκολ σε Μάντσεστερ, Βαρκελώνη και Νάπολη

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
haaland_manchester_city

bet365

Τρεις ματσάρες σε Premier League, La Liga και Serie A ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Κυριακής και ο ΓεροΓιοβάισα «βλέπει» μια βραδιά με πολλά γκολ.

Μια όμορφη αγωνιστική Κυριακή ξεκινάει. Και πως να μην είναι όμορφη με τόσες ματσάρες; Σήμερα θα αφήσω στην άκρη το ελληνικό πρωτάθλημα επειδή έχω όρεξη για διεθνή μπαλίτσα.

Ξεκινάμε με την Premier League. Στις 18:30 η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί στο «Έτιχαντ» την Τότεναμ του Ποστέκογλου. Οι Σπερς δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς έχουν τρεις διαδοχικές ήττες και οι Πολίτες δεν είναι η... καλύτερη ομάδα για αντίδραση. Πιστεύω πως θα συνεχιστεί το κακό σερί των Λονδρέζων. Πάω στην επιλογή να κερδίσει η Σίτι και στα δυο ημίχρονα σε απόδοση 2.60.

Στις 21:45 για τη Serie A η Νάπολι θα υποδεχτεί στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» την Ίντερ. Στα μάτια μου η... απερχόμενη πρωταθλήτρια θα υποδεχτεί τη μέλλουσα. Πιστεύω πως οι Νερατζούρι θα κάνουν statement τίτλου και θα πάρουν το «διπλό», το οποίο πληρώνει 2.40.

Τέλος για τη La Liga στις 22:00 η Μπαρτσελόνα θα υποδετχεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Βαρκελώνη. Οι Ροχιμπλάνκος φέτος δεν μοιάζουν με την ομάδα Τσόλο που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Θα κατέβουν για να παίξουν μπάλα. Θα επιλέξω το Goal/Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 σε συνδυασμό 1.90.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα