Τσέλσι: Ο πρόεδρος της Αργεντινής αποκάλυψε πως οι Μπλε ενδιαφέρονται για την εξαγορά της Μπόκα!

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι: Ο πρόεδρος της Αργεντινής αποκάλυψε πως οι Μπλε ενδιαφέρονται για την εξαγορά της Μπόκα!

bet365

Συνταρακτική αποκάλυψη από τον νέο πρόεδρο της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι, ο οποίος έφερε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Τσέλσι για την εξαγορά της Μπόκα Τζούνιορς!

Μεγαλόπνοα σχέδια για το ποδόσφαιρο της Αργεντινής έχει ο νέος πρόεδρος της χώρας, Χαβιέ Μιλέι, ο οποίος έκλεισε το μάτι στις ιδιωτικές επενδύσεις! Μιλώντας μάλιστα στο «TyC Sports», ο Μιλέι αποκάλυψε πως η Τσέλσι θέλει να πρωτοστατήσει και να εξαγοράσει μια εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Αργεντινής, με τη Μπόκα Τζούνιορς να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές της!

«Η Τσέλσι εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει μία από τις Μπόκα Τζούνιορς, Ράσινγκ, Εστουδιάντες, Νιούελς ή Λανούς» ανάφερε χαρακτηριστικά, πυροδοτώντας βόμβα στο ποδόσφαιρο της Νοτιοαμερικάνικης χώρας.

«Είναι γρήγορα χρήματα. Αν τα μέλη αυτών των συλλόγων δεν το θέλουν, τότε θα συνεχίσουν με το ισχύον πλάνο. Αλλά είμαι μέλος και υποστηρικτής της Μπόκα και αν έρθουν επενδυτές και βάλουν μια περιουσία για να κερδίσουμε τα πάντα... Πού να υπογράψω;» εξήγησε για το σκεπτικό του, το οποίο ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους παράγοντες στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Ο Νέστορ Γκριντέτι για παράδειγμα, πρόεδρος της Ιντεπεντιέντε, εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του κόντρα σε μια τέτοια προοπτική, λέγοντας πως: «Αν ένας σύλλογος θέλει να είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, ας είναι. Στην Ιντεπεντιέντε απαγορεύεται από το καταστατικό μας. Προσωπικά, θέλω να είναι η Ιντεπεντιέντε που θα αγοράσει την Τσέλσι».

Θυμίζουμε πως ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, έχει ξεκινήσει ήδη να στήνει ένα ευρωπαϊκό δίκτυο με επικεφαλής την Τσέλσι, καθώς έχει προχωρήσει και στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της γαλλικής Στρασμπούρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα