Λίβερπουλ: Τι έκανε κόντρα στην Μπόρνμουθ που είχε να καταφέρει 59 χρόνια

Newsroom
Λίβερπουλ Νούνιες

bet365

Η Λίβερπουλ κατάφερε να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει εδώ και 59 χρόνια στη νίκη της Κυριακής με 4-0 επί της Μπόρνμουθ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στο +5 στην κορυφή της Premier League χάρη στην εμφατική νίκη με 4-0 επί της Μπόρνμουθ.

Η Λίβερπουλ στερείται των υπηρεσιών πολλών παικτών της πρώτης ομάδας αυτή την στιγμή, λόγω τραυματισμών. Μεταξύ των απόντων είναι οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Άντι Ρόμπερτσον, Κώστας Τσιμίκας, Τιάγκο Αλκαντάρα και Ντομινίκ Σομποσλάι. Επιπλέον, ο Μοχάμεντ Σαλάχ συμμετείχε με την Αίγυπτο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά επέστρεψε στο Λίβερπουλ μετά από τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πέμπτης με την Γκάνα.

Ο Κλοπ αναγκάστηκε έτσι να αναζητήσει στην ακαδημία της Λίβερπουλ και να εμπιστευτεί τους νέους του για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Ο 20χρονος Κόνορ-Μπράντλεϊ έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League στο Vitality Stadium, βοηθώντας τον Ζότα να βάλει το πρώτο γκολ. Ο συνομήλικος Χάρβεϊ Έλιοτ ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ράιαν Γκράβενμπερτς (21) ήρθε από τον πάγκο για τον Έλιοτ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπόμπι Κλαρκ, ο Κάιντ Γκόρντον (19) και ο Όουεν Μπεκ (21) αντικατέστησαν τους Κέρτις Τζόουνς, Ζότα και Μπράντλεϊ καθώς το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του.

Σύμφωνα με το OptaJoe, αυτή είναι μόλις η τέταρτη φορά που η Λίβερπουλ χρησιμοποίησε έξι παίκτες 21 ετών ή νεότερους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Είναι επίσης η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μετά από έναν αγώνα εναντίον της Γουλβς τον Απρίλιο του 1965.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα