Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάει για διπλή προσθήκη με Ρέινα και Μπόρχες

Βασίλης Μπαλατσός
gio_reyna

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πάει για διπλή μεσοεπιθετική ενίσχυση, καθώς βρίσκεται σε επαφές με Άγιαξ και Ντόρτμουντ για τις περιπτώσεις των Κάρλος Μπόρχες και Τζίο Ρέινα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσπαθεί να κάνει διπλή μεταγραφική προσθήκη για τη μεσοεπιθετική της αναβάθμιση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Reds βρίσκονται σε επαφές με Άγιαξ και Ντόρτμουντ για τον δανεισμό των νεαρών, Κάρλος Μπόρχες και Τζιοβάνι Ρέινα.

Ο πρώτος είναι 19χρονος εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως αριστερά αλλά μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά. Ο Άγιαξ αγόρασε το καλοκαίρι τον Πορτογάλο με καταγωγή από τη Γουινέα Μπισάου winger από τη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία δεν έκανε εμφάνιση στην πρώτη ομάδα. Με τον Αίαντα μετράει 25 συμμετοχές με δυο γκολ και τέσσερις ασίστ. Τα δυο κλαμπ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Όσον αφορά τον Ρέινα είναι Αμερικάνος με ρίζες από την Πορτογαλία και αγωνίζεται κυρίως στο «10» αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Το 2019 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ντόρτμουντ και από το 2020 είναι μέλος της πρώτης ομάδας. Οι επαφές με την Μπορούσια είναι για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Την τρέχουσα σεζόν μετράει 13 εμφανίσεις, κυρίως ως αλλαγή και συνολικά με τους Βεστφαλούς έχει 120 συμμετοχές με 17 γκολ και 16 ασίστ. Όπως ξεκαθαρίζει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Φόρεστ θέλει και τους δυο ποδοσφαιριστές, με τις δυο περιπτώσεις να είναι ανεξάρτητες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα